بیانیه اولین جشنواره ملی آب

سرعت شتابان مصرف منابع پایه و ایجاد تبعات محیط زیستی و بویژه بهره برداری ناپایدار از منابع آب یکی از چالشهای اساسی کشور میباشد که عدم توجه به آن، تبعات جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت.
دغدغه مندی و ایجاد منش دوستدار محیط زیست بعنوان قاعده جاری و منطق رفتاری حاکم بر جامعه و از سوی دیگر جایگزینی پیشنهادات سازنده جهت تغییر ریل گذاری توسعه ای کشور از توسعه آب بر به توسعه آب اندوز یکی از ضرورتهای اصلی است که در برنامه صیانت از منابع آب و محیط زیست معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت از محیط زیست در قالب طرح سفیران سبز فن آور(سفا) و برنامه اجرایی جشنواره ملی آب به آن پرداخته شده است. بدین منظور پیشنهادات زیر جهت تداوم فعالیتها ارائه میگردد:

ادامه مطلب1398/04/09

اولین جشنواره ملی آب با معرفی برگزیدگان به کار خود خاتمه داد

مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی آب با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، جمعی از معاونان و مدیران سازمان محیط‌زیست و وزارت نیرو، پژوهشگران و علاقمندان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، در این جشنواره که به همت معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط‌زیست و دانشکده محیط‌زیست در محل سالن همایش‌های وزارت نیرو برگزار شد، به نفرات برگزیده لوح تقدیر و جوایزی اهدا گردید.

ادامه مطلب1398/04/05

برنامه روز جشنواره

جهت مشاهده برنامه روز جشنواره به ادامه مطلب بروید.

ادامه مطلب1398/04/01

بخش ویژه مسابقه دانشجویی آموزش غیر مستقیم صیانت از منابع آب و محیط زیست

اگر شما بعنوان یک متخصص آب و محیط زیست، تصمیم داشته باشید به کودکان و دانش آموزان و حتی دانشجویان بطور غیر مستقیم آموزش صیانت از منابع آب و محیط زیست بدهید چه مثال کاربردی را مطرح می کنید که پشتوانه علمی و اثربخشی داشته باشد؟

برای دریافت فرمت مسابقه به ادامه مطلب مراجعه کنید.

ادامه مطلب1398/03/22

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر