این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

بخش ویژه مسابقه دانش آموزی جشنواره ملی آب

دانش آموزان عزیزی که در خصوص فن آوری های محیط زیستی ایده هایی دارند، می توانند ایده های خود را حداکثر تا تاریخ 28 خرداد ماه به صورت انفرادی و یا به صورت گروهی و در قالب یک صفحه از طریق سایت جشنواره ارسال کنند.

برای دریافت فرمت مسابقه به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

ادامه مطلب1398/03/22

اطلاعیه مهم ثبت نام و اخذ گواهی شرکت در جشنواره

به اطلاع کلیه علاقه مندان به شرکت در جشنواره ملی آب می رساند حداکثر تا پایان خرداد ماه 1398 از طریق سایت جشنواره نسبت به ثبت نام رایگان در جشنواره اقدام فرمایید.

شایان ذکر است اخذ گواهی شرکت در اولین جشنواره ملی آب منوط به ثبت نام و حضور در روز جشنواره می باشد.

ادامه مطلب1398/03/22

تمدید مهلت ارسال آثار تا روز جمعه مورخ ۱۷ خرداد ۹۸

نظر به تعطیلات پیش رو و درخواست علاقه مندان به شرکت در جشنواره و ارسال آثار، به اطلاع می رساند مهلت ارسال آثار تا پایان روز جمعه مورخ ۱۷ خرداد ماه ۹۸ تمدید گردید.

ادامه مطلب1398/03/14

ورود دانش آموزان و دانشجویان به برنامه «صیانت از منابع آب و محیط زیست»

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست از اقدام مشترک این سازمان و دانشکده محیط زیست به منظور تهیه و اجرای برنامه صیانت از منابع آب و محیط زیست خبر داد و گفت: مرحله ابتدایی این برنامه در قالب آموزش مسائل محیط زیستی به دانش‌آموزان توسط دانشجویان محیط زیست در حال اجراست و مرحله میانی این برنامه نیز تیرماه امسال مشخص می‌شود.

ادامه مطلب1398/03/06

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر