اولین جشنواره ملی آب و اولین کارگاه اموزش برنامه نویسی به دانش آموزان با رویکرد صیانت از منابع آب و حفاظت از محیط زیست با همکاری دانشکده محیط زیست کرج و آکادمی فرنیا

برگزاری اولین کارگاه آموزشی برنامه نویسی اسکرچ توسط موسسه برنامه نویسان جوان فرنیا قشم همزمان در دانشکده محیط زیست کرج و آکادمی فرنیا در جزیره قشم در هفته افتتاحیه جشنواره ملی آب برای ۵۵۰ دانش آموز، معلم ، دانشجو و مسئولین کانون های پرورش فکری کودک و نوجوان با رویکرد صیانت از منابع اب و حفاظت از محیط زیست از تاریخ ۱۳ تا ۲۲ اسفند . در این کارگاه کلیه دانش آموزان مدرسه ابتدائی شهید محمد جهان آرا قشم که بزرگترین مدرسه دولتی قشم با ۴۱۵ دانش آموز می باشد شرکت نمودند. موسسه برنامه نویسان جوان فرنیا از سال ۹۶ در جزیره قشم با هدف آموزش برنامه نویسی ازمقطع دبستان کار خود را آغاز نموده است . به نقل از مدیرعامل این موسسه ، برنامه نویسی نه تنها باعث ایجاد درامد و اشتغال پایدار می شود بلکه مزایای دیگری از جمله رشد خلاقیت، اعتماد بنفس ، قدرت استدلال ، کار گروهی، توانائی حل مسئله و .... را شامل می شود و کشور ما ده سال از سایر کشور های دنیا در این زمینه عقب تر است و در تلاش هستیم تا با روشی متفاوت این فناوری را به دانش آموزان عزیز کشورمان بیاموزیم.

بازگشت1397/12/21