اخلاق محيط زيستي و جنگ‌هاي وراي مرزهاي انسانيت

در چند سال گذشته به دليل پاره‌يي كم تجربگي‌ها و چنان كه برخي بزرگان اخلاق و سياست آن را «بي‌اخلاقي و بداخلاقي» نام گذاشتند، جمهوري اسلامي ايران از مشاركت فعالانه و تاثيرگذار در بسياري از حوزه‌هاي بين‌المللي بازماند. گاهي خودمان از دور ميز بلند شديم و گاهي بهانه و گزك دست مخالفان و مغرضان داديم اما يك سالي است...

ادامه مطلب1393/06/22

پوشش خبری برگزاری نشست

نخستین نشست بین المللی اخلاق و محیط زیست با حضور جمعی از چهره های برجسته محیط زیستی و دینی دنیا با هدف ایجاد جریان های فکری در زمینه اخلاق محیط زیستی برگزار شد.

ادامه مطلب1393/06/17

گزارش تصویری نشست بین المللی اخلاق محیط زیستی

نخستین نشست بین المللی اخلاق و محیط زیست با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور، صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران، آیت الله محقق داماد حقوق دان و استاد حوزه و دانشگاه، اساد پروهیچ عضو هیات علمی دانشگاه زاگرب، پرفسور منظور سومرو رئیس بنیاد علوم اکو، اوزر چنار عضو هیات علمی دانشگاه سارایوو، خانم سوفیا نماینده یونسکو در تایلند و جمعی از نمایندگان مجلس، سفرا، اندیشمندان و دانشجویان در پارک پردیسان سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

ادامه مطلب1393/06/16

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر