پوشش خبری برگزاری نشست

نخستین نشست بین المللی اخلاق و محیط زیست با حضور جمعی از چهره های برجسته محیط زیستی و دینی دنیا با هدف ایجاد جریان های فکری در زمینه اخلاق محیط زیستی برگزار شد.

نخستین نشست بین المللی اخلاق و محیط زیست با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور، صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران، آیت الله محقق داماد حقوق دان و استاد حوزه و دانشگاه، اساد پروهیچ عضو هیات علمی دانشگاه زاگرب، پرفسور منظور سومرو رئیس بنیاد علوم اکو، اوزر چنار عضو هیات علمی دانشگاه سارایوو، خانم سوفیا نماینده یونسکو در تایلند و جمعی از نمایندگان مجلس، سفرا، اندیشمندان و دانشجویان در پارک پردیسان سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.در این نشست یک روزه که توسط دانشگاه محیط زیست و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و انستیتو علوم و فناوری های زیست محیطی اکو برگزار شد، علاوه بر سخنرانی صاحب نظران، نشستی با حضور هفت نفر از اساتید این حوزه برگزار شد.

پایگاه خبری تحلیلی زیست بوم، حامی رسانه ای نشست

energy pact

خبرگزاری مهر

ISNA

IBNA

IQNA

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران

entekhab

مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی

آفتاب

در نیوز

IRNA

پایگاه اطلاع رسانی دولت

برای مشاهده هر خبر، روی تصویر خبر کلیک نمایید.

بازگشت1393/06/17