گزارش تصویری نشست بین المللی اخلاق محیط زیستی

دکتر فاضل در نشست اخلاق محیط زیستی:
توجه به محیط زیست در باورهای دینی و ملی ایرانیان وجود دارد
فاضل سپس به حضور مهمانان از نهاد های مدنی ، کارشناسان مذهبی ، سیاسی ، دانشگاهیان و رسانه ها در این نشست اشاره کرد از مرکز صلح و محیط زیست، موسسه اکو، سازمان انرژی سوئیس، مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، کمیسیون ایران در یونسکو، مرکز پژوهش دانشگاه شهید بهشتی برای برگزاری این اجلاس تشکر کرد.

ابتکار در نشست اخلاق محیط زیستی عنوان کرد:
دولت ها فقط شعار حفظ محیط زیست می دهند
ابتکار تاکید کرد: بحث اخلاق و محیط زیست فقط به دولت ها معطوف نمی شود بلکه آحاد جامعه نیز باید به مسائل محیط زیستی پایبند باشند.

محقق داماد در نشست اخلاق محیط زیستی؛ چپاول طبیعت عامل خشم زمین است.

محقق داماد با اشاره به آیات قرآن کریم بیان کرد: به استناد قرآن مجید اگر بشر این گونه زندگی کند طبیعت نیز با او درست رفتار می کند اما اگر با زمین با حالت صلح آمیز رفتار نکند و طبیعت را مسخر خود بداند و به دنبال چپاول منابع طبیعی باشد اولین عنصری که با او به خشم می آید خود زمین است.

پوشش خبری برگزاری نشست
نخستین نشست بین المللی اخلاق و محیط زیست با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور، صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران، آیت الله محقق داماد حقوق دان و استاد حوزه و دانشگاه، اساد پروهیچ عضو هیات علمی دانشگاه زاگرب، پرفسور منظور سومرو رئیس بنیاد علوم اکو، اوزر چنار عضو هیات علمی دانشگاه سارایوو، خانم سوفیا نماینده یونسکو در تایلند و جمعی از نمایندگان مجلس، سفرا، اندیشمندان و دانشجویان در پارک پردیسان سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.در این نشست یک روزه که توسط دانشگاه محیط زیست و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و انستیتو علوم و فناوری های زیست محیطی اکو برگزار شد، علاوه بر سخنرانی صاحب نظران، نشستی با حضور هفت نفر از اساتید این حوزه برگزار شد.

اخلاق محيط زيستي و جنگ‌هاي وراي مرزهاي انسانيت

در چند سال گذشته به دليل پاره‌يي كم تجربگي‌ها و چنان كه برخي بزرگان اخلاق و سياست آن را «بي‌اخلاقي و بداخلاقي» نام گذاشتند، جمهوري اسلامي ايران از مشاركت فعالانه و تاثيرگذار در بسياري از حوزه‌هاي بين‌المللي بازماند. گاهي خودمان از دور ميز بلند شديم و گاهي بهانه و گزك دست مخالفان و مغرضان داديم اما يك سالي است...

بازگشت1393/06/22