اولين همايش مديريت و مهندسي تالاب ها به کار خود پايان داد.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، اولین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها که از روز یکشنبه ۷ خرداد در سازمان حفاظت محیط زیست آغاز شده بود با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

در مراسم اختتامیه این همایش آقای دکتر شیردم دبیر همایش و سرپرست دانشگاه محیط زیست ضمن تقدیر و تشکر از رئیس محترم سازمان حفاظت محیط زیست و تمامی کسانی که دانشگاه محیط زیست را در برگزاری این همایش علمی یاری رسانده بودند گفت: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این همایش به عمل آمد، بیش از ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش واصل شد که پس از داوری های متعدد و دقیق تعداد ۳۷ مقاله برای سخنرانی انتخاب شدند که مراتب تقدیر و تشکر خودم را از همه متخصصانی که از راههای دور و نزدیک برای ارائه سخنرانی و یا حضور در این همایش به جمع ما پیوستند ابراز می دارم.

سرپرست دانشگاه محیط زیست در ادامه افزود: به گواه داوران این همایش که همه آنها از مدیران، متخصصان و اساتید دانشگاه بودند سطح کیفی مقالات بسیار خوب بود و دانشگاه محیط زیست این افتخار را داشت که برگزار کننده این همایش ملی باشد.

ادامه مطلب1391/03/09امتیازدهی شده2 مرتبه

متن کامل سخنرانی آقای دکتر فاضل در اولین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها

آقای دکتر فاضل معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست و رئیس شورای راهبردی اولین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها در آئین گشایش این همایش به ایراد سخنرانی پرداختند که متن آن به شرح ذیل بود:

بسم الله الرحمن الرحیم

بخش اول: مقدمه

در آخرین روز از هفته تنوع زیستی مقدم میهمانان عزیز را گرامی میداریم.

از سال ۱۹۹۲ به منظور حفاظت از تنوع زیستی که سرمایه ای با ارزشهای بین المللی، ملی و محلی می باشد، پیمان بین الدولی کنوانسیون تنوع زیستی با سه هدف عمده حفاظت و بهره برداری پایدار از منابع تنوع زیستی و تسهیل دسترسی به منابع و تسهیم منافع، در ریودوژانیرو امضا تا کنون تعداد ۱۹۳ کشور به این کنوانسیون پیوسته اند.

ادامه مطلب1391/03/08امتیازدهی شده3 مرتبه

متن کامل سخنرانی آقای دکتر شیردم در همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها

آقای دکتر شیردم سرپرست دانشگاه محیط زیست و دبیر اولین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها در مراسم افتتاحیه این همایش به ایراد سخنرانی پرداخت که متن کامل آن به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

ضمن عرض سلام، عرض خیر مقدم دارم خدمت جناب آقای مهندس محمدی زاده، معاون محترم رئیس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، کلیه معاونین محترم سازمان، مدیران و کارشناسان محترم ستادی و استانی سازمان حفاظت محیط زیست.

و همچنین، عرض خیر مقدم دارم خدمت کلیه اعضاء محترم هیئت علمی، دانش آموختگان، دانش پژوهان، متخصصین، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور در حوضه تالابهای کشور.

ادامه مطلب1391/03/08امتیازدهی شده0 مرتبه

گزارش تصويري اولين همايش مديريت و مهندسي تالاب ها

اولین همایش مهندسی و مدیریت تالاب ها توسط دانشگاه محیط زیست و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۷ و ۸ خرداد ماه برگزار شد. آنچه در پی می آید گزارش تصویری این همایش است که با استقبال بسیار خوب متخصصان و علاقمندان محیط زیست روبرو شد.( برای دیدن مجموعه کامل عکس ها روی ” ادامه مطلب” کلیک کنید.)

ادامه مطلب1391/03/08امتیازدهی شده5 مرتبه

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر