اولين همايش مديريت و مهندسي تالاب ها به کار خود پايان داد.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه محیط زیست، اولین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها که از روز یکشنبه ۷ خرداد در سازمان حفاظت محیط زیست آغاز شده بود با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

در مراسم اختتامیه این همایش آقای دکتر شیردم دبیر همایش و سرپرست دانشگاه محیط زیست ضمن تقدیر و تشکر از رئیس محترم سازمان حفاظت محیط زیست و تمامی کسانی که دانشگاه محیط زیست را در برگزاری این همایش علمی یاری رسانده بودند گفت: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این همایش به عمل آمد، بیش از ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش واصل شد که پس از داوری های متعدد و دقیق تعداد ۳۷ مقاله برای سخنرانی انتخاب شدند که مراتب تقدیر و تشکر خودم را از همه متخصصانی که از راههای دور و نزدیک برای ارائه سخنرانی و یا حضور در این همایش به جمع ما پیوستند ابراز می دارم.

سرپرست دانشگاه محیط زیست در ادامه افزود: به گواه داوران این همایش که همه آنها از مدیران، متخصصان و اساتید دانشگاه بودند سطح کیفی مقالات بسیار خوب بود و دانشگاه محیط زیست این افتخار را داشت که برگزار کننده این همایش ملی باشد.

اولين همايش مديريت و مهندسي تالاب ها به کار خود پايان داد.

بازگشت1391/03/09امتیازدهی شده2 مرتبه