تقدیر و تشکر

دبیرخانه دومین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها بر خود لازم می داند از کلیه اساتید، شرکت کنندگان، مدعوین، رسانه ها که ما را در برگزاری هر چه بهتر همایش یاری کردند، تشکر و قدردانی نماید.
دبیرخانه دومین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها

ادامه مطلب1394/04/01

دکتر نظری دوست: نباید از بهره برداری اقتصادی معقول از اکوسیستم ها بترسیم.

ما باید استفاده معقول اقتصادی از اکوسیستم ها را باور کنیم. بخشی از بومیان محلی در حاشیه تالاب ها زندگی می کنند و بدون هیچ فشاری به دولت گذران می کنند در حالیکه در بهترین برآورد تقریباً با 150 میلیون تومان می توان برای هر فرد شغل می توان ایجاد کرد.

ادامه مطلب1394/03/26

آغاز دومین همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها

دومین همایش ملی مدیریت و مهندسی تالاب ها صبح امروز در سالن همایش های بین المللی سازمان حفاظت محیط زیست آغاز به کار کرد.

ادامه مطلب1394/03/25

اطلاعیه برای همکاران و دانشجویان محترم دانشگاه محیط زیست

به اطلاع کلیه همکاران و دانشجویان علاقه مند به شرکت در مراسم افتتاحیه همایش مدیریت و مهندسی تالاب ها می رساند، وسیله نقلیه ساعت 7 صبح روز دوشنبه مورخ 25 خرداد ماه 1394 از محل دانشگاه محیط زیست حرکت خواهد نمود.

ادامه مطلب1394/03/24

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر