کارگاه اکوتوریسم و توسعه پایدار با هدف بررسی اثرات توسعه طبیعت گردی بر محیط زیست برگزار شد.
به گزارش ستاد خبری چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست، در این کارگاه که ظهر امروز در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، مسعود صانعی مدرس حوزه گردشگری به ارائه تعاریف و توضیحاتی در مورد گردشگری، اکوتوریسم(بوم گردی)، طبیعت گردی و انواع گردشگری پرداخت.

در ادامه این کارگاه، مطالبی در مورد منافع طبیعت گردی و ویژگی های گردشگران و تفاوت های مابین توریسم پایدار و ناپایدار ارائه شد.

صانعی همچنین به اهمیت مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست پرداخت و گفت: زون بندی این مناطق بسیار ضروری است به ویژه تفاوت میان زون های تفرج گسترده و متمرکز بایستی تبیین شده و مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این کارگاه، مجتبی شیرزاد، کارشناس اکوتوریسم سازمان حفاظت محیط زیست در مورد اثرات طبیعت گردی بر محیط زیست به ارائه توضیحاتی پرداخت.
وی به ارائه مطالبی در ارتباط با انواع اثرات منفی طبیعت گردی بدون برنامه در محیط های طبیعی و محیط زیست پرداخت.
همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی به منظور دستیابی به اکوتوریسم و طبیعت گردی پایدار و کاهش اثرات منفی توسعه طبیعت گردی بر محیط زیست از جمله موارد مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.
به گفته شیرزاد، هدف از این کارگاه بیان تعاریف اکوتوریسم و ارتباط آن با توسعه پایدار و تفاوت های موجود بین تعاریف مختلف طبیعت گردی و اکوتوریسم و همچنین بیان اثرات منفی توسعه طبیعت گردی بدون برنامه بر محیط زیست و ارائه راهکارهای کاهش اثرات آن بوده است.

بازگشت1393/12/02