کارگاه نقش فناوری‌های نوین در توسعه پایدار برگزار شد

کارگاه نقش فناوری‌های نوین در توسعه پایدار با تاکید بر انگاره‌های نو در توسعه پایدار برگزار شد.
در سومین روز از چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست، کارگاه نقش فناوری‌های نوین در توسعه پایدار به همت دانشگاه محیط زیست در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که با تاکید بر انگاره‌های نو در توسعه پایدار، جهانی شدن و فناوری‌های نوین، زیست فناوری، معماری نو و ساختمان هوشمند برگزار شد، نقش استفاده از فناوری‌های نوین در رشد اقتصادی جوامع و حرکت در مسیر توسعه پایدار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان با استفاده از فناوری‌های نانو، که کشور ما در این حوزه پیشتاز بوده و جزو 10 کشور برتر دنیا است، در مسیر توسعه و پایدار جوامع گام برداشت، از جمله اهداف این کارگاه بود.
مدرس این کارگاه آقای دکتر حمید سرخیل، عضو هیات علمی دانشگاه محیط زیست بود.

گفتنی است دانشگاه محیط زیست در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست کارگاه های آموزشی متعددی را برگزار نمود.

لینک خبر

بازگشت1393/12/05