کارگاه زندگی در شرایط سخت برگزار شد

کارگاه زندگی در شرایط سخت با تاکید بر اصول سفر و بقا در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست برگزار شد.

دانشگاه محیط زیست، کارگاه زندگی در شرایط سخت را در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست برگزار کرد.
اصول سفر، اصول بقا، پیش بینی هوا از روی نشانه های جوی و ابرها، جانپناه و انواع آن در کویر، کوهستان، جنگل و شرایط زمستانی، آب و اهمیت آن، تهیه آب و تصفیه آب از جمله مسائل مطرح شده در این کارگاه بود.
همچنین مواردی همچون غذا و اهمیت آن و تهیه غذا از محیط، آتش و آتش افروزی، جهت یابی مصنوعی و طبیعی و کیف بقا و اجزا و محتویات آن از جمله مواردی بود که توسط مدرسین این کارگاه آقایان سخت باز و جورابچی به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزش داده شد.

لینک خبر

بازگشت1393/12/05